Laatste Nieuws

recent

Prettige feestdagen!


Beste inwoners van Lanaken,

Hoor de wind waait door de bomen, hier in huis waait zelfs de wind… Tijdens deze korte herfstdagen maakte de Sint en zijn vele zwarte Pieten hun blijde intrede in het centrum van Lanaken. Op 3 december bezoekt de Sint traditiegetrouw de gemeentelijke kinderopvang Villa Kakelbont. Heel wat kinderhartjes zullen de komende dagen sneller kloppen.

Door de toenemende armoede krijgen spijtig genoeg niet alle kindjes sinterklaascadeautjes. Gelukkig zijn er initiatieven zoals VZW

St.- Vincentius die met man en macht in de weer zijn, om ook deze mensen tegemoet te komen. Daarom bij deze een warme oproep: als u speelgoed teveel heeft, breng het gerust naar de VZW St.- Vincentius. Zij kunnen zoveel kinderharten gelukkig maken.

Naast het jaarlijkse sinterklaasgebeuren, worden ook dit jaar heel wat sportatleten gehuldigd tijdens de kampioenenhulde op 4 december in het Cultureel Centrum van Lanaken. Een eerbetoon aan deze sportievelingen.

Ondertussen hebben de carnavalisten het startschot gegeven op 11 november jl. Heel wat nieuwe prinsen en prinsessen zullen de komende weken verkozen worden. De voorbereidingen, van verkiezingen tot prinsenbals, brengt duizenden mensen samen.

Ho,ho,ho….

Oeps, de kerstman staat voor de deur! Op zondag 14 december organiseert Toerisme Lanaken voor de 18de keer de ‘Kerstwandeling’. Traditiegetrouw maken 550 wandelaars een sfeerrijke wandeltocht doorheen het prinselijk domein en passeren er diverse stalletjes waar men kan genieten van hartverwarmende hapjes en drankjes
Geniet o.a. van glühwein, kerstbiertjes, worstenbroodjes, jenevertjes, enz

Al deze momenten van samenhorigheid en vreugde maakt Lanaken uniek.

PRETTIGE FEESTDAGEN!

Michel Stevens, Ocmw voorzitter, schepen van senioren, gehandicapten en ontwikkelingssamenwerking 

Prettige feestdagen! Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 14:46 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.