Laatste Nieuws

recent

De herfst heeft immers heel wat charme te bieden

Beste lezer,

De voorbije maanden waren de naam ‘zomer’ onwaardig. Inderdaad, juli en augustus leken wel herfstmaanden en gaan als natste zomer sinds 1992 de statistieken in. Onweders, stortbuien, windhozenÉ ook ons eigen Maasland ontsnapte er niet aan en kampte hier en daar (alweer!) met overstromingen. Hopelijk blijven we in de komende herfst hiervan gespaard en krijgen we een mooi en ouderwets najaar met milde dagen en gezellige avonden.

De herfst heeft immers heel wat charme. De avonden worden langer en kunnen nuttig ingevuld worden, culturele verenigingen draaien weer op volle toeren, de cultuurcentra en theaters zijn hun werkjaar gestart... ja, zeg nu zelf: er valt ontzettend veel te beleven voor wie dat wil. Een blik op onze ‘Uit aan de Maas-rubriek’ bewijst dit, waarbij we hopen dat u nu en dan wat van de talrijke evenementen en initiatieven meepikt.

Eén daarvan is beslist een bezoekje waard, namelijk de ‘Vier Landsheren ruiter- en koetsentocht’ op 5 oktober in Zutendaal. Dampende paarden, authentieke karren, zwoegende ruiters... ze gaan op verkenning in het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen en nodigen u uit om eens een kijkje te nemen. U leest alles over de tocht met de mysterieuze naam in het artikel ‘De Vier Landsheren’.

Mysterieus en grotendeels onbekend is ook de Westkust van de U.S.A. Wij gingen er op reis en verklappen in onze reisreportage de geheimen van de Colorado-rivier, van Monument Valley of ‘het Wilde Westen’, van de Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite National Park, en van de tot de verbeelding sprekende steden Las Vegas, San Francisco, Los Angeles...

Dichter bij huis, in het West-Vlaamse Kortrijk, is weldra de gerenommeerde ‘Biënnale Interieur 2014’ te gast. De wereldtop van designers, ontwerpers en interieurarchitecten presenteert er de allerlaatste nieuwigheden en snufjes op het vlak van binnenhuisinrichting. Ook een ontdekkingsreis dus...

Nog dichter bij huis tenslotte, in het cultureel centrum van Lanaken, vindt in het weekend van Allerheiligen de tweede editie plaats van ‘Winefair’. Het is de grootste wijnbeurs van de regio en de organisatie mikt op een nog groter succes dan vorig jaar. U vindt alvast een reductiebon in dit blad, zodat u op een goedkope manier van honderden wijnen en andere dranken kunt genieten.

Veel (lees-)plezier en tot in december,
Het team van Holtackers Reclamegroep
De herfst heeft immers heel wat charme te bieden Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 18:44 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.