Laatste Nieuws

recent

Feestnummer Mosae magazineBeste lezer, 

Wie het zich nog herinnert, weet dat de vorige winter nauwelijks die naam waardig was. De opwarming van de aarde valt niet meer te ontkennen waardoor de winters van de 21ste eeuw geenszins nog te vergelijken zijn met de winters van pakweg vijftig of honderd jaar geleden...

De mode trekt zich tot nog toe weinig aan van de grillen van het klimaat. Winter-, lente-, zomer-, en herfstmode volgen elkaar als vanouds op en schrijven ons voor hoe we elk jaargetijde opnieuw het beste voor de dag komen. In onze moderubriek verneemt u hoe gevarieerd de winterkleding kan zijn voor haar, voor hem en voor de jeugd. Ook de komende communiekleding wordt even in de kijker geplaatst.

Wie oog heeft voor zijn gezondheid en met name voor het fenomeen ‘fibromyalgie’ moet beslist de rubriek ‘Gezond en wel’ lezen. De gezondheid komt trouwens ook aan bod in de reisreportage over het kuuroord Héviz in Hongarije. Na Boedapest is het de belangrijkste attractie van dit Oost-Europese land.

Dichterbij huis bevelen we de duo-tentoonstelling over de onbekende Vikingen aan. Ze loopt gelijktijdig in het Centre Céramique in Maastricht en in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren en biedt heel wat verhelderende inzichten op het zogenaamde ‘barbaarse’ volk. Ook het vernieuwde interactieve jenevermuseum in Hasselt is een bezoekje waard... een warme aanrader in de komende koude wintermaanden voor jong en oud. En over jenever gesproken: in onze culinaire rubriek hebben we het over koken met jenever. De keukenpieten onder u moeten een en ander beslist eens uitproberen.

Veel (lees-)plezier en tot in maart,
Het team van Holtackers Reclamegroep 

Feestnummer Mosae magazine Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 13:52 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.