Laatste Nieuws

recent

De Stroomlijners: voor een slanke energiefactuur


De Stroomlijners is een informatie- en sensibiliseringscampagne (2015-2016) van de provincie Limburg - in samenwerking met Ecolife, Bond Beter Leefmilieu, Dubolimburg, Infrax en VormingPlus -die Limburgse gezinnen begeleidt bij het verminderen van hun elektriciteitsverbruik en bijgevolg het verlagen van hun globale energiefactuur

Op de website www.destroomlijners.be kan je je eigen verbruik berekenen en toetsen aan dat van de anderen, kan je een huisbezoek van de Stroomtrainer reserveren en kan je er tenslotte terecht voor meer dan 100 laagdrempelige tips om jouw huishoudelijk elektriciteitsverbruik met een minimum aan inspanning en investering te beperken.

Heb je graag hulp aan huis bij het energiezuiniger maken van je woning? Reserveer dan op www.destroomlijners.be een gratis huisbezoek van één van de Stroomtrainers. Reserveren kan tot 15 april 2015. Deze energiedeskundige overloopt de mogelijke besparingen die jij kan realiseren met eenvoudige tips en slimme keuzes. Je krijgt handige tips om je verbruik te verminderen zonder aan comfort in te boeten. Dat gaat van simpele ingrepen, zoals bijvoorbeeld je halogeenspots vervangen door spaarlampen of slimmer omgaan met je wasmachine, tot informatie over samenaankopen van energiezuinige apparaten.

De gemeente zet zijn schouders onder deze campagne en organiseert op 26 maart 2015 een infosessie. Je leert dan je eigen verbruik te evalueren en op welke manier jij hierop kan besparen, zowel door het vervangen van toestellen als door een aangepast gebruik. Samen met de andere deelnemers vergelijk je het verbruik van verschillende soorten toestellen en zoek je mee naar besparingsmogelijkheden. De infosessie vindt plaats in zaal 4 van het Cultureel Centrum Lanaken en start om 19u30.
Inschrijven kan via destroomlijners@limburg.be of 011 23 83 38.
De Stroomlijners: voor een slanke energiefactuur Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 10:18 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.