Laatste Nieuws

recent

Herfstmode

Kids
Met de Back 2 School collectie hebben de couturiers alles in huis om het nieuwe schooljaar in stijl te beginnen. Een knipoog naar de authentieke schoolkleding, vertaald naar frisse, sportieve looks met een flinke dosis prep. De iconische tartan mag in deze collectie uiteraard niet ontbreken. Zo komt het klassieke kostschoolrokje voor de meisjes in een moderne geruite variant en is er een zacht verwassen tartanjurkje. Bij de jongens wordt de tijdloze tartan gemixt met comfortabele sweatstof - een modieuze versmelting van overhemd en sweater. Argyletruien en cardigans met visgraatpatroon komen in winter-warme breisels en geven de collectie een preppy touch.

Men
Sommige modehuizen inspireren zich voor hun wintercollectie op de authentieke Amerikaanse
soul van Nashville. Voor mannen zijn een losse klassieke cowboy-look met knoopsluiting en een slimfit mini bootcutbroek absolute musts dit seizoen. Verder laten bepaalde merken zich inspireren door de zoete, authentieke Amerikaanse soul van Nashville.

Women
De herfstcollectie hult de vrouw in een warme kleurengloed. Glanzende materialen zijn alom- tegenwoordig, van zijde tot lurex met accenten van zilver, goud of brons. De meeste modehui- zen werken rond kleurenthema’s, waarvan de silhouetten onderling combineerbaar zijn dankzij de veelkleurige prints. De kleurengroepen zijn opgebouwd rond respectievelijk warm oranje en honing, roze en brons, zwart, camel en écru, roos, paars en pauwenblauw.

Jempi Welkenhuyzen en Anne-Marie Jacob
Fotocredtis: Blond, CB, Coif, Esprit, McGregor, NafNaf, ONeill, State of Art
Herfstmode Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 19:07 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.