Laatste Nieuws

recent

Activiteitencentrum De Oase weer open in Briegden


Het activiteitencentrum en sociaal restaurant ‘De Oase’ heeft zijn deuren heropend in het ontmoetingscentrum van Briegden. Voorlopig kan men hier iedere maandag weer terecht voor een verzorgde maaltijd aan een democratische prijs.

De Oase is hierdoor nu op 3 plaatsen actief in onze gemeente. In Briegden is dat nu enkel op maandag en in Neerharen enkel op vrijdag. In Gellik is De Oase iedere weekdag geopend.

Een sociaal restaurant is meer dan alleen gaan eten aan een betaalbare prijs. “De Oase” is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen ontspannen en aan vorming kunnen doen. Er worden dagactiviteiten aangeboden in de voor- en namiddag. Tijdens de middag kan men gezellig samen tafelen. De deelnemers kunnen vrij kiezen aan welke activiteit zij wensen deel te nemen.

Om organisatorische redenen is het noodzakelijk dat men zich minstens 1 werkdag voorafgaand inschrijft voor een maaltijd. Men kan hiervoor terecht op diverse onthaalpunten in heel Lanaken. Tegen betaling van €6,5 krijgt men op het onthaalpunt een maaltijdbon, die men voor een volledig middagmaal kan inruilen bij De Oase Lanaken op de gereserveerde dag. Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, een hoofdgerecht en een dessert.

Wie niet over eigen vervoer beschikt, kan beroep doen op het busje van “De Oase” of de belbus. 

Voor meer info kun je terecht op: www.lanaken.be/oase of T 089 721 219
Activiteitencentrum De Oase weer open in Briegden Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 11:03 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.