Laatste Nieuws

recent

Vuurwerk

Spoedcursus veilig vuurwerk afsteken

Hou voor het veilig gebruik rekening met de volgende tips en richtlijnen!Vuurwerk en alcohol zijn geen goede vrienden. Zorg voor een vuurwerk Bob, of laat de kurken pas na het vuurwerk knallen.Ontsteek het vuurwerk op een open en veilige plaats, dus bijvoorbeeld niet bij droog hout of een plaats waar veel mensen samen zijn. Hou rekening met uw buren, verwittig hen dat je vuurwerk gaat afsteken zodat ze ook hun huisdieren veilig kunnen stellen.

Houd toeschouwers op voldoende afstand van de plaats waar het vuurwerk wordt afgestokenOntsteek vuurwerk met iets dat smeult, zoals een lont. Gebruik geen open vlam (lucifer of aansteker); de lont brandt dan sneller, zodat het vuurwerk sneller af gaat!Houd de arm gestrekt bij het aansteken van de lont en buig het lichaam niet over het vuurwerk!

Plaats een vuurpijl in een buis die verticaal in de grond vastzit, Ontsteek elk vuurwerk afzonderlijk en zorg dat de vuurwerk artikelen niet kunnen omvallenVuurwerk dat niet afgaat mag u nooit opnieuw aansteken. Giet er een emmer water over en laat het een nachtje liggen. Let erop dat kinderen niet met dit vuurwerk gaan spelen!Koop uw vuurwerk in een erkende vuurwerk winkel en laat u informeren over de gevaren.

Houd rekening met de geldende afvuur tijden van uw gemeente! 
Koop vooral siervuurwerk, knalvuurwerk is altijd gevaarlijk!

Vuurwerk-demonstratie door Vangelabbeek Events

Zondag 21 december om 19u

19uBij het ter perse gaan was de locatie nog niet bekend.
De locatie van deze demonstratie kunt u binnenkort terugvinden op:
www.lanaken.beVuurwerk Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 17:13 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.