Laatste Nieuws

recent

MSC Cruises

Op reis met Reisbureau White Sun:

MSC Cruises

De mediterrane manier van leven.


Met de Prezioza en de Divina, de twee nieuwste schepen van MSC, hebben we het Middellandse zeegebied verkent. Deze schepen behoren tot de Fantasia klasse van MSC Cruises en zijn identiek. Zoals bij elke cruise heb je hier ook ontelbare mogelijkheden om te ontspannen, socializen en te genieten! Elke avond zijn er optredens van verschillende artiesten en kun je genieten van prachtige shows in het theater. Natuurlijk kun je ook rustig iets drinken in één van de gezellige bars óf een gokje wagen in het casino.

Overdag heb je tal van mogelijkheden, naast de bezoeken aan de havenplaatsen. Het enige nadeel van deze grotere schepen is dat ze soms maar een halve dag in sommige havens liggen. Gelukkig is er aan boord genoeg te doen dankzij een brede selectie aan (sportieve) activiteiten. En natuurlijk kun je heerlijk vertoeven aan één van de zwembaden. Zo is er een zwembad waar sportieve activiteiten plaatsvinden maar ook de rustige Infinity Pool aan de achterkant van het schip. Je kunt je ook terugtrekken op het exclusieve zonnedek op het bovenste dek, waar kinderen niet zijn toegelaten. Hier lig je voor € 5,-een halve dag en € 10,- een hele dag.

Van een Italiaanse rederij mag je natuurlijk wel verwachten dat je kunt genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten. Gelukkig heeft MSC Cruises de prijs gekregen voor de beste pizza op zee. Om nog maar te zwijgen over de lekkere zoetigheden in de Gelateria en de bakkerij bij de koffiebar.MSC Cruises heeft daarnaast flexibele diner mogelijkheden in de hoofdrestaurants en in het buffet. Roomservice is overigens 24u per dag beschikbaar, natuurlijk ook met lekkere pasta’s.

Mijn tips:

- Boek voor € 26,- per dag een drankenpakket bij waardoor je extra onkosten kunt vermijden.

- Kinderen tot en met 17 jaar betalen trouwens maar 115 euro voor een week wanneer ze bij de ouders slapen.

Wij maakten met deze schepen een 8 daagse Oostelijke en Westelijke Middellandse zee cruise.

Oostelijk :

 • We zijn een nacht eerder naar Venetië vertrokken, omdat we dit zo’n mooie stad vinden. Het vertrek vanuit de haven met het schip is indrukwekkend, je vaart langs het beroemde San Marco-plein en hebt een prachtig uitzicht over de stad.

• In Bari hebben we een begeleide fietstocht gedaan door het oude gedeelte.

• Katakolon is maar klein en je kunt hier eventueel naar Olympia.

• Izmir : hier hebben we een begeleide Tour naar het huis van Maria en Efesus gedaan. (Vind ik nog steeds 1 van de mooiste bezienswaardigheden van Turkije)

• Istanboel is natuurlijk teveel te zien voor 1 dag, dus hebben we ons moeten beperken tot het Topkapi paleis, de Ayasofia en de soek.Dubrovnik blijf ik ook altijd gezellig vinden met zijn • straatjes binnen het oud gedeelte.

Westelijk :

• Omdat het schip vanuit Genua vertrok, zijn we met de auto via het Maggiore meer naar Arenzano gegaan waar we een paar nachten zijn verbleven. In deze streek hebben we een paar mooie tochtjes gemaakt langs de Bloemenriviera, Portofino vonden wij toch wel het mooiste plaatsje.

• In Napels hebben we een begeleide Tour naar Sorrento gemaakt, onderweg kun je genieten van het mooie uitzicht op de baai van Napels.

• Messina is maar klein maar toch gezellig om rond te wandelen.

•  Barcelona hebben we al meerdere keren gedaan, maar het blijft altijd plezierig om over de Ramblas te slenteren en te winkelen.

• Tunis waren we al geweest, hier kun je de soek van Tunis bezoeken of Sidi Bou Saïd, het wit en blauwe dorpje.

• Marseille heeft een mooie haven, hier hebben we met een bus de hoogtepunten gedaan, met de oude haven en de Notre Dame als hoogtepunten.


Omdat we samenwerken met alle Belgische, Nederlandse en Duitse touroperators kunnen we verschillende prijzen met elkaar vergelijken én u de beste prijs bieden! Dat geldt natuurlijk ook bij het boeken van een cruise. 

MSC Cruises heeft regelmatig zeer voordelige aanbiedingen, waardoor je met een gezin soms voordeliger uit bent dan wanneer je een all inclusive reis naar Turkije boekt. Voor kinderen tot en met 17 jaar betaal je namelijk maar 115 euro.



MSC Cruises Reviewed by Holtackers Reclamegroep on 12:30 Rating: 5

Geen opmerkingen:

All Rights Reserved by Holtackers Reclamegroep © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by UP-TO-DATE WebDesign

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

UP-TO-DATE WebDesign | (c) 2014 Holtackers Reclamegroep. Mogelijk gemaakt door Blogger.